Bingo Bonus

Zoek hier Gratis Speeltegoed


bingo-help-strategie

Bingo Speel Strategie

Geld verdienen met spelletjes

banner eazegames

Geluk met bingo  Als je online bingo speelt is het altijd aan te raden om het maximale aantal bingokaarten dat is toegestaan te kopen. Want dan optimaliseer je de kans om te winnen maximaal. Voor de prijs hoef je het niet te laten mits je met lage limieten speelt. Zoals een bingokaartje voor €0,05 per stuk.


Kies je geluksnummers als je keuze hebt

Geluk met bingo  Gezien bingo een kansspel is waarbij je afhankelijk bent van de nummers die vallen. Kun je daar niet veel strategie op toepassen. Maar wil je toch wat strategie toepassen. Kies dan bingonummers uit waar jij je goed bij voelt of die je geluk brengen. Wanneer je een kaart koopt.


Let op het aantal spelers per bingospel

Geluk met bingo  Let daarna ook op de grote van de spelersgroep. Zitten er 20 spelers in een bingospel of zitten er 100 spelers in een bingospel kan een heel verschil uitmaken. Want bij 20 spelers heb je 5% winkans en bij 100 spelers maar 1% winkans. Dus een belangrijke strategie is het aantal players per bingoroom te checken. Mits je wil gaan voor een hele hoge jackpot. Waarbij je kans misschien minder is. Maar als je wint is de geldprijs wel heel groot.


Koop het maximale aantal bingokaarten per spel

Geluk met bingo  Daarnaast kun je natuurlijk je winkansen vergroten door meer bingokaarten te kopen. Speel je met 20 spelers, maar nu met 2 bingokaarten. Dan heb je opeens 10% kans op een geldprijs. Je hebt alleen geen invloed op het aantal bingo kaarten van je medespelers. Dus als je altijd met het maximale aantal speelt. Heb je de meeste kans om te winnen. Wanneer je voor deze strategie kiest. Speel dan met goedkopere bingo kaarten die je vanaf €0,05 koopt. Zodat je niet meteen door je speelbudget heen bent.


i love bingo