Bingo Bonus

Zoek hier Gratis Speeltegoed


Wat is Gamepoint Bingo

gamepoint-bingo-spelletjes

Gamepoint Bingo is een Bingo app dat je op je mobiel speel of je kunt een normaal account aanmaken of de spelletjes spelen via je Facebook login. Wanneer je speelt via de Gamepoint als Facebook-appen deze gelinkt staat aan je tijdlijn. Dan krijg je regelmatig leuke aanbiedingen of bonus speeltegoed waarmee je extra spellen bingo of andere games kunt spelen. De GamePoint Bingo app is behoorlijk populair en telt al meer dan 80.000 gebruikers. Waarmee je ook kunt chatten via 4 verschillende chatrooms waaronder Taal : alle spelers spreken dezelfde taal, Kamer : iedereen in dezelfde Bingoroom, VIP : voor VIP spelers en Privé. Wanneer je deze app wil installeren op je mobiel, kan dit via Google Play en als je met je Facebook-account wilt spelen. Log je gewoon in via Gamepoint.com met je Facebook-login gegevens.


Bingospel leren kennen

Voordat je serieus gaat spelen krijg je ook de kans om alle spellen te leren kennen. Hiervoor kan je gebruikt maken van een stappenplan dat Gamepoint bij elk spel heeft gemaakt. Hierdoor leer je goed het spelletje kennen en de spelregels. Indien nodig mag je dit uitlegproces herhalen. Ook kun je via de startpagina, onderaan een menu vinden waar een helplink staat per aangeboden game. Als je op een gamelink klikt, zie je eerst een registratiepagina. Maar als je verder naar beneden scrolt. Vind je alle Spelinformatie, Doel van het spel en soms Tips en trucs. Wanneer je op Bingo klikt word je precies uitgelegd wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen met de Bingospellen.


Start met Bingo spelen

Daarna kun je met muntjes, die je elke dag ontvangt als gift wanneer je inlogt, voor het echt te spelen. Heb je niet genoeg aan de speelmunten die je voor niks krijgt. Dan kun je ook bijkopen. Totaal kun je wel tot wel 6 prijzen winnen met één bingokaart of kans maken op Super grote Bingo prijzenpotten. Je kunt er voor kiezen om automatisch te spelen. Maar uniek is hier dat je ook handmatig kunt spelen dat het bingospel extra interactief maakt. Je moet hierbij wel goed opletten natuurlijk. Want mis je een bingonummer dan heb je pech.


Is de Gift van Gamepoint een speelbonus?

3 uurlijkse gif

Ja de Gift is het gratis speeltegoed dat je van Gamepoint krijgt om mee te spelen. Wat de Gift anders maakt dan de bonus bij kansspelaanbieders is dat je je de Gift elke dag kunt krijgen. Elke keer als je gaat inloggen krijg je gratis munten. Dit word op je scherm getoond als een 3 uurlijkse gift met de waarde van je gift. Dit kan elke dag oplopen. Maar blijf dan wel elke dag inloggen. Anders verliest de gift zijn waarde en start je weer opnieuw. Ben je een VIP dan krijg je 50% bonus en ben je SuperVIP krijg je 100% bonus op de gift. Deze twee laatste VIP en SuperVIP zijn betaalde abonnementen of je kunt ook VIP-player en SuperVIP-player verdienen als prijs in sommige games.


Wat voor prijzen win je bij Gamepoint

winacties-prijzen-gamepoint

Bij Gamepoint win je geen geld maar je wint munten en wordt beloond met credits. Deze credits en munten kun je uitgeven op een digitale markt waar je skins voor je account kunt kopen of je kunt ze gebruiken in game items. Hierdoor kun je andere die ook bingo spelen of andere spelletjes laten zien dat jij al veel gewonnen hebt. Ook kun je de muntjes weer opnieuw gebruiken om games te spelen zodat je geen nieuwe speelmuntjes hoeft te kopen. Soms zijn er speciale winacties waar je naast speelmuntjes, kans maakt op echte prijzen. Zoals een Bosch Steelstofzuiger, All-in-one PC, Nespresso koffiemachine, Sapcentrifuge, Massage voetenbad, SuperVIP 1 jaar fo Diamont Painting: Kat of Hond. Deze acties worden aangekondigd op de homepage.


Andere Games op Gamepoint

gokspellen-gamepoint Het aanbod van online spelletjes is heel erg groot. Zo speel je naast bingo, ook Keno, Yahtzee, Rummy, Klaverjassen, Scrabble en tal van andere leuke kaartspellen en puzzelgames. Ook tref je gokspellen aan zoals online gokkasten, kun je Slots spelen en gokken met Poker. Ook komen er regelmatig nieuwe varianten op de bestaande games bij. Zo is er bv. een Bingo thema dat reist langs mooie wereldsteden zoals Parijs en Rome. Hier kun je dan gerelateerde digitale iconische voorwerpen van verzamelen. Zo kon al grappige en toffe Franse items verdienen uit Parijs of Italiaanse voorwerpen die je tegenkomt in Rome verzamelen. Wil je weten welke speciale thema's er zijn per game? Check dan kopje nieuws bovenaan in het menu.

Populaire online games op Gamepoint

Je kunt precies zien welke games populair zijn en welke minder gespeeld worden op de startpagina. populaire-wordtornado Dit doe je door te checken hoeveel spelers er aanwezig zijn per spel. Dat je vindt door te kijken bij de poppetjes onderaan het spel naar het aantal spelers die op dat moment online zijn bij dit specifieke game. Bingo springt daar qua aantal players spectaculair bovenuit. Op de tweede plaats komt RoyalDice dat je speelt met de spelregels van Yahtzee en WordTornado dat lijkt op scrabble, CardParty en Klaverjassen zijn ook populaire games en hebben aardig wat players.