Bingo Bonus

Zoek hier Gratis Speeltegoed


Gratis Bingo Bingocams bonus code

bonus-speeltegoed Bingocams is de Koning in Bingo bonussen.
Wanneer je gaat spelen bij Bingocams staan je een hoop bonussen te wachten. In totaal staan er 7 bonusaanbiedingen bij promoties. Maar er zijn er nog veel meer. We willen hier wel opmerken dat deze nog niet toegankelijk zijn voor Nederlanders en als je een account aanvraagt met een Nederlands IP. Dan krijg je geen account in afwachting van de gokwet. Weet je echter een andere weg te vinden via een VPN of je Belgische neef. Dan is gokken zelf niet verboden. Tot die tijd kun je wel hier bingo spelen.
Lees verder -» : Speel Online Bingo in Nederland


Wat voor bonussen heeft Bingocams

 • Bonus starNr. 1.
  bonus deposit Als eerste is er een Deposit bonus van 200% dat je inleg 2x verdubbeld. Je kunt max. €100,- storten dat dan verhoogt wordt naar €300,- extra speeltegoed.

 • Bonus star Nr. 2.
  reload bonus Dan is er de 50% Reload Bonus tot €125,-. Je kunt elke week aanspraak maken op deze bonus die je via mail krijgt aangeboden. In deze mail staat een bonus code. Wanneer je gebruikt maakt van deze bonus code kun jij je inleg die week met 50% vergroten. Je mag max. €125,- inleggen, wat betekent dat je tot €62,50 extra speelgeld kunt krijgen.

 • Bonus star Nr. 3.
  status bonus De Status bonus is een spelersbonus doe kan oplopen tot wel €20,000. Deze wordt gegeven aan spelers die vast spelen en vaak. Deze status bereik je door punten te sparen tijdens het spelen. Waarmee je player levels bereikt waar ook weer grote bonussen aan vastzitten.

 • Bonus star Nr. 4.
  bouncing bonus De Bouncing Bonus is een bonus die je kunt winnen. Je kunt kans maken op dit bingotegoed door The Bouncing Bonus game te spelen. Spelers die hier aan meedoen. Zijn gekozen op basis van een lot dat bij elke gekochte bingokaart zit.

 • Bonus star Nr. 5.
  live win bonus Live Win Moment is 15% extra bonus waard. Speel je met je webcam en win je en je hebt toestemming gegeven om dit te laten vastleggen. Dan kun je met je win videofilmpje 15% extra bingotegoed krijgen.

 • Bonus star Nr. 6 en 7.
  special bonus Speciale bonussen tijdens feestdagen e.a. bijzondere dagen en events. Ook ontvang je als je lid wordt van de nieuwsbrief. Leuke bonusacties en bonus codes wekelijks in je mailbox.